Sunny Cars Mallorca

Als je op zoek gaat naar een huurauto op Mallorca, dan zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met diverse autoverhuurbedrijven op Mallorca en in dit artikel geven we je meer informatie over Sunny Cars Mallorca.Sunny Mallorca Verhuur

Sunny Cars is altijd all-inclusive

Sunnycars is onderdeel van een Duitse organisatie die de bemiddelt voor autoverhuurbedrijven op vele Europese bestemmingen. Het voordeel is dat ze dit op zo’n grote schaal doen, dat ze vrijwel altijd de scherpste prijzen kunnen bieden. Daarnaast heeft het bedrijf een enorm hoog service niveau, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

De prijzen die u ziet op de website van Sunnycars Mallorca zijn bijvoorbeeld allemaal all-inclusive. U bent dus verzekerd van een hele goede all-risk verzekering. Hierin is Sunny Cars uniek, vrijwel geen enkel andere autoverhuur werkt op deze transparante wijze. Bij vrijwel alle grote autoverhuurbedrijven komen er altijd nog kosten bij voor verzekering en het afkopen van bijvoorbeeld het eigen risico.

Overal afhalen

Omdat Sunnycars met diverse grote aanbieders werkt kunt u op vrijwel het hele eiland duw auto afhalen. Direct bij aankomst op het vliegveld, in Palma de Mallorca of zelfs bij uw resort of hotel.

Gegarandeerd de laagste prijs

Diverse verhuurders claimen het, maar er is maar een verhuurder die de allerlaagste all-inclusive prijzen heeft en dat is Sunny Cars. U huurt al een compacte auto voor 10 euro per dag. Zorg er wel voor dat u vroeg boekt, want dan is de beschikbaarheid het grootst en zijn de prijzen het laagst.
Autoverhuur Sunny Cars Mallorca

Ook boeken zonder creditcard

Een andere service die uitsluitend door Sunny Cars geboden wordt is boeken zonder creditcard. Omdat Mallorca ook veel bezocht wordt door jonge mensen die nog geen creditcard hebben, of wellicht een laag bestedingslimiet is dit ideaal. In het boekingsproces geef je aan dat je zonder waarborgsom wilt boeken en met een paar kliks heb je het geregeld. Lees in dit artikel welke stappen je precies moet nemen, want het is soms nog best lastig.

Service van hoogstaand niveau

Wat wij telkens horen van mensen die bij Sunny geboekt hebben is hoe hoog het serviceniveau is. het hele boekingsproces is er op gericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd terecht bij een van de vriendelijke medewerkers van Sunny Cars. Zij kunnen u precies vertellen hoe de vork in de steel steekt. Sunny Cars heeft helaas geen kantoor op Mallorca, maar ze zijn uitstekend telefonisch bereikbaar om u op afstand te helpen.

Sunny Cars Mallorca Review
  • Prijs
  • Service
  • Beschikbaarheid
  • Verzekering