Rentalcars Mallorca

Rentalcars Mallorca is ’s werelds grootste autoverhuur service. Doordat ze internationale afspraken maken met zo’n beetje alle verhuurders, krijgen ze veel inkoopvoordeel en daar kun je als klant van profiteren!

Op autohuren-mallorca.nl vergelijken wij constant het aanbod van alle autoverhuurders op Mallorca. We kijken dan naar zaken als voorwaarden, beschikbaarheid en lage prijzen. In deze review behandelen we Rentalcars Mallorca.
Op dit moment is Rentalcars dé aanbieder op Mallorca die de beste voorwaarden heeft, zeer lage prijzen en uitstekende beschikbaarheid.


Rentalcars Mallorca

Daarnaast werkt Rentalcars Mallorca ook met een laagsteprijsgarantie. Als je een goedkopere huurauto vindt, met dezelfde periode en voorwaarden, dan zorgen ze dat je bij hen nóg een betere deal krijgt.

Rentalcars Mallorca vergelijkt alle autoverhuurders op het eiland, inclusief een heleboel lokale partijen. Als je een goede aanbieding gevonden hebt dan kun je eenvoudig reserveren. Let op; Hier is een creditcard voor nodig! Heb je geen creditcard? Lees dan hier hoe je alsnog goedkoop een auto kunt huren.

Doordat je bij Rentalcars huurauto’s bij vrijwel alle autoverhuurders op Mallorca kunt boeken, kun je ook eenvoudig een locatie kiezen waar je af wilt halen. Je kunt kiezen uit het vliegveld, kantoren in Palma, maar ook bij je hotel of resort. Op de website wordt duidelijk aangegeven waar het kantoor gevestigd is.

In principe raden wij altijd aan om lekker je auto af te halen op het vliegveld van Palma de Mallorca. het afhalen duurt dan ongeveer een halfuur, in het hoogseizoen kan dit oplopen tot een uur. Kies je voor een verhuurder met een locatie buiten het vliegveld, houd er dan rekening mee dat je gebruik moet maken van een (gratis) pendelbus die om het half uur rijdt. Dit geldt ook voor de terugweg, dus vergeet daar geen rekening mee te houden als je op tijd je vlucht wilt halen.

Mocht je vragen hebben over je reservering of een wijziging willen doen, dan kun je dit via de website of de app van Rentalcars doen. Er is tevens een zeer behulpzaam informatienummer, met Nederlandstalige klantenservice. De wachttijd is soms wat lang, maar als je eenmaal iemand te pakken hebt, dan wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Wat ons betreft is dit een groot pluspunt van Rentalcars Mallorca.

Rentalcars Mallorca Review
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Service
  • Verzekering

One Response

  1. Anoniem

Reageer op dit bericht