Omdat wij al jarenlang actief zijn in de autoverhuur op Mallorca weten wij precies welke aanbieders de beste deals hebben. In samenwerking met onze partner Rentalcars bieden wij u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de meest recente aanbiedingen te vergelijken. Hierbij geldt een laagste prijsgarantie, dus u weet zeker dat u niet te veel betaald

Welke verzekering?

De ene verzekering is de andere niet. Als u bij alle individuele autoverhuurbedrijven bekijkt wat de beste prijs is, dan is het bijzonder ingewikkeld om de verzekering ook goed te vergelijken. Het ene bedrijf hanteert een eigen risico van 250 euro, het andere 1500 euro en om dit af te kopen hebben ze een verzekering die 250 euro kost.

U begrijpt; Je ziet al snel door het bomen het bos niet meer. En tenzij u een excel wizard bent waarin u alles doorrekent en prachtig vergelijkt, raden wij u van harte aan om te vergelijken via de bovenstaande boekingsmodule. Zo heb je binnen een paar klikken een prachtig overzicht en weet je zeker dat je niet teveel betaald!
Auto Huren Vergelijken Mallorca

Autoklasse

Hetzelfde geldt voor de klasse van de auto. De grootte van het voertuig dus. Elke aanbieder heeft eigen klasses en categorieën. Als je denkt dat je bij een goedkope aanbieder een auto boekt in klasse C, dan kan het bij een andere aanbieder om een compleet ander voertuig gaan. Niet ideaal dus.

All-inclusive

Wil je zeker weten dat je geen gezeik hebt met verzekeringen, extra kosten etc.? Boek dan via Sunny Cars. Zij werken uitsluitend met all-inclusive (all-risk verzekering) prijzen en hebben zelfs de optie om zonder creditcard te boeken. Als je de prijs (inclusief verzekering) van andere aanbieders, dan zijn ze ook nog eens spotgoedkoop. De service is van uitstekend niveau en ze zijn 24/7 bereikbaar voor dringende vragen.