Mallorca uitgaan

Op Mallorca uitgaan is een van de activiteiten die niet aan je vakantie mag ontbreken! Soms staat het nachtleven van Mallorca een beetje in de schaduw van Ibiza, maar dit is geheel onterecht. Als je wilt kun je je de hele vakantie op Mallorca uitgaan. Onafgebroken.

uitgaan-mallorca2

Na een dagje touren met je huurauto ga je natuurlijk lekker op stap. Palma de Mallorca staat bekend om z’n grote hoeveelheid discotheken, bars, nachtclubs en andere hotspots. Samen met alle vrolijke en vakantie vierende toeristen staat Palma garant voor een geweldige avond uit. Op sommige plekken wordt entree gevraagd. Dit verschilt van enkele euro’s voor een bar live muziek tot enkele tientjes voor een groot feest in een club. Er zijn ook diverse passe-partouts te krijgen voor verschillende clubs. Informeer ter plekke naar de mogelijkheden.

Hieronder een overzicht van de hotspots die op Mallorca uitgaan tot een ware belevenis maken!

Riu Palace
Deze grote club heeft meerdere muziekstijlen en bars. Riu heeft ‘s zomers een groot aanbod van bekende DJ’s.

Paseo MarĂ­timo
De boulevard van Palma staat garant voor een gezellige drukte in de weekends. Hier vindt u een groot aantal restaurants, bars en discotheken met live muziek en bekende DJ’s. In veel gevallen kunt u naast de muziek en koude drankjes, ook nog eens genieten van uitzicht op zee!

Playa del Arenal
Dit is het belangrijkste toeristische gebied van Zuid Mallorca. Als je op zoek bent naar een feestje dan zit je bij S’Arenal gebakken. Er zijn vele bars, restaurants en cafes. Er zijn ook regelmatig grote strandfeesten.

Mega Park
Dit uitgesproken gebouw is een aantal jaren geleden gebouwd aan het strand van S’Arenal en stelt de ruine van een kasteel voor. Het meest interessante is wat zich binnen afspeelt; watervallen, jacuzzi’s, danseressen, live muziek en een ondergrondse club. Hier gaan de rich & famous van Mallorca naartoe!

Oberbayern
Een beetje Duitsland op Mallorca; Deze grote brouwerij schenkt heerlijk koud Duits bier en het personeel loopt in traditionele jurkjes uit Bavaria in Duitsland.

Tito’s Palma
Op Mallorca uitgaan is niet compleet zonder een bezoek aan Toto’s. Dit is een van de bekendste clubs van Mallorca en terecht! Meerdere verdiepingen en een unieke uitstraling maken dit tot een zeer populaire plek voor uitgaanspubliek. Tito’s is ‘s zomers de hele week geopend en er draaien regelmatig internationale DJ’s.

Pacha
De Pacha is een van de oudste clubs op het eiland. Een internationaal concept met een moderne uitstraling en bekende DJ’s maken dit tot een club die je niet mag missen!

BCM Planet Dance
Met stip de grootste club van Mallorca met een capaciteit van 6000 personen. BCM Planet Dance staat bekend om z’n geweldige lichtshow, danseressen en geweldige internationale acts.

mallorca-uitgaan3

Abraxas
Deze club zit aan de boulevard van Palma en is favoriet onder de lokale bevolking. Vanuit de grote ramen heb je een prachtig zicht op de zee.

Kortom; op Mallorca uitgaan is een ervaring die je niet mag missen!

 

Geen commentaar mogelijk