Kitesurfen op Mallorca

Wat zou je er van zeggen om je huurauto een dagje te laten staan en een lekker sportief dagje in te lassen? Club Nautico Arenal biedt de mogelijkheid om te leren kitesurfen op Mallorca. En zeg nou zelf; Je hebt er vast wel eens over nagedacht om een kitesurf les te nemen!

kitesurfen op Mallorca

Het is sinds kort mogelijk om vanuit de jachthaven van Palma, Club Nautico Arenal met een boot te vertrekken naar een verlaten stuk strand genaamd Cap Enderrocat. Dit stuk strand ligt op een kleine 5km van het strand van Palma en het is hier heerlijk rustig. In kleine groepjes leer je daar de fijne kneepjes van het kitesurfen. Per twee leerlingen is er één docent, dus je weet zeker dat er voldoende aandacht is om de basis goed onder de knie te krijgen. Er zijn verschillende tijdstippen waarop de cursus start, dus je kunt ook heerlijk uitslapen en ‘s middags de les volgen. Heb je de smaak te pakken? Volg dan de cursus van 10 uur, waarbij je alle belangrijke basistechnieken van het kitesurfen bijgebracht krijgt.

Het is niet nodig om lid te zijn van de jachthaven club. Club Nautico Arenal wil zich juist presenteren aan het grote publiek, dus iedereen is van harte welkom om te leren kitesurfen op Mallorca. Er zijn lessen voor zowel beginners als gevorderen en ook voor kinderen. Ben je met een groep? Dan is het ook mogelijk om een privé leraar te boeken die jullie de hele dag zal begeleiden en naar de beste spots zal brengen.

Is kitesurfen op Mallorca misschien een beetje teveel van het goede? Je kunt ook leren zeilen, windsurfen of gewoon lekker een rondje op een banaan gaan zitten.

Parkeren
Bij de jachthaven zijn voldoende parkeermogelijkheden, dus je kunt je huurauto eenvoudig parkeren.

Wil je meer informatie over de kitesurf lessen? Klik hier

Geen commentaar mogelijk