Mallorca verkennen met een goedkope huurauto

U heeft uw vakantie geboekt naar het prachtige Mallorca, maar bent nog op zoek naar een goedkope huurauto? Niet gevreesd, wij helpen u uit de brand!

[button link=”https://www.autohuren-mallorca.nl/overzicht-verhuurbedrijven/”]Klik hier voor een overzicht van de goedkoopste verhuurbedrijven[/button]
Mallorca-Tips

Op deze website vindt u uitgebreide tips en trucs om een goedkope huurauto te scoren en daarbij ook nog eens vele uitjes, dagtrips en aanraders voor restaurants, stranden enzovoorts.

Mallorca is een eiland waar jaarlijks vele Nederlanders naartoe op vakantie gaan. Enerzijds komen er mensen die houden van heerlijke strandvakanties, maar ook vele actievelingen die houden van fietsen (wielrennen) en wandelen weten het eiland te vinden. Het is verleidelijk om lekker in uw hotel of resort te blijven, maar om te kunnen genieten van de vele stranden en de natuur raden wij u met klem aan om een huurauto te reserveren voor in ieder geval enkele dagen van uw vakantie. Het zou zonde zijn als u niet de binnenlanden en afgelegen stranden kunt ontdekken omdat u geen vervoer heeft! Het is eenvoudig om een goedkope huurauto te reserveren en voor slechts enkele tientallen euro’s per dag bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Een vakantie op Mallorca is niet compleet zonder een paar heerlijke tourtjes te maken!

Ik wil een goedkope huurauto, moet ik wel of niet vooraf reserveren?

Op Mallorca zijn vele auto verhuurbedrijven, maar het loont absoluut de moeite om vooraf te oriënteren op het internet. Hiermee voorkomt u verrassingen en in bijna alle gevallen is vooraf reserveren een stuk goedkoper dan het terplekke regelen. Op internet kunt u eenvoudig vergelijken en de deals zijn vaak net iets beter. Verder zult u zien dat er een prachtig aanbod is; van heerlijke cabrio’s tot stoere 4×4’s. Voor de prijsbewuste huurder zijn er ook kleine auto’s te huren die waaree je het eiland uitstekend kunt verkennen. Verder is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het aanbod in het hoogseizoen beperkt is en het vinden van een goedkope huurauto op Mallorca soms moeilijk is. Voor huurders onder de 25 jaar en huurders zonder creditcard, is het soms iets minder eenvoudig om een auto te huren, maar er is altijd een oplossing!

Bent u op zoek naar een huurauto voor een iets langere periode? In sommige gevallen liggen de prijzen voor het huren van een paar dagen tot een week zeer dicht bij elkaar omdat een aantal aanbieders mooie pakketprijzen heeft.

Kortom, twijfel niet! Spring achter het stuur van uw auto en ontdek het eiland. Wij verzekeren dat u er geen spijt van zult krijgen. Bekijk hier een aantal prachtige routes die je op Mallorca kunt rijden.