Goedkope auto huren op Mallorca

Je hebt je ticket naar Mallorca geboekt, een leuke accommodatie gevonden en nu wil je goedkoop auto huren op Mallorca? Je bent aan het juiste adres! Op deze website vergelijken we dagelijks de autoverhuurders op Mallorca, zodat we jou een overzicht kunnen geven van de beste deals.

Mallorca Kustweg

Om te beginnen moet je weten dat Mallorca een eiland is, en dat de voorraad huurauto’s beperkt is. In drukke periodes zoals de zomervakantie is de vraag hoog en het aanbod beperkt, dus de prijzen schieten omhoog. Het is dus raadzaam om ruim van te voren te boeken.


Voor het gemak is het natuurlijk prettig als je auto klaar staat als je op het vliegveld aankomt. Bij de balie haal je dan de sleutel op en je rijdt zo weg. Aan het einde van je vakantie lever je de huurauto weer op het vliegveld in. Gemak dient de mens!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een complete reis hebt geboekt en dat de transfer naar je accommodatie al geregeld is. Dan heb je geen autoverhuur op het vliegveld nodig. Maar het kan natuurlijk wel leuk zijn om gedurende je vakantie enkele dagen een auto te huren waarmee je het eiland kunt verkennen!

In dat geval kun je het beste een auto huren die je in de buurt van je hotel kunt afhalen. De grotere verhuurbedrijven hebben kantoortjes en afhaallocaties over het hele eiland. Bij sommigen kun je er zelfs voor kiezen om de auto bij je hotel te laten afleveren!

Onze mening is dat als je niet zelf de prachtige wegen, verborgen strandjes en magnifieke bergen en heuvels van het eiland met een huurauto ontdekt, dat je dan echt een prachtig onderdeel van Mallorca mist en dat zou zonde zijn! Op Mallorca zijn vele aanbieders met scherpe deals voor enkele dagen. Er zijn er ook enkele die de huurauto bij je hotel afleveren en weer ophalen.

Ontdek Mallorca

Zeker Centauro is de moeite waard om te checken. Dit is een lokale Spaanse verhuurder en ze zijn momenteel in een flinke ‘prijzenoorlog’ verwikkeld met internationale verhuurders en hebben hierdoor extreem scherpe prijzen. De service is uitstekend en in sommige gevallen kost het je zelfs slechts 10 euro per dag om een auto te huren. Geloof ons; een fiets huren is duurder!

Je ziet dat goedkoop auto huren op Mallorca makkelijk is, eenvoudig en laat je een kant van het eiland zien, die je niet mag missen!