Centauro Autoverhuur

Als autoverhuur vergelijkingswebsite gespecialiseerd in Mallorca weten wij natuurlijk precies welke verhuurder de beste aanbiedingen heeft. Hierbij kijken wij niet alleen naar de prijs, maar ook beschikbaarheid, de leeftijd van het wagenpark en de service die u kunt verwachten. De aanbiedingen op Mallorca wisselen per maand, maar gelukkig weten wij precies bij wie u moet zijn. Deze maand de beste deal: Centauro Rent a CarCentauro autoverhuur is een grote Spaanse autoverhuurder die al sinds 1973 actief is. Service en kwaliteit staan zeer hoog in het vaandel. Al meer dan 40 jaar lang is Centauro marktleider en door groot inkopen van auto’s kunnen ze zeer lage verhuurprijzen bieden. De huurvoorwaarden zijn uitstekend en u kunt er van op aan dat u goed verzekerd met uw huurauto op pad gaat.

De vestiging op Mallorca is gelegen bij het internationale vliegveld van Palma de Mallorca. Vlakbij de aankomsthal treft u het kantoor van Centauro autoverhuur, waar u snel en vriendelijk geholpen wordt. Let op: U moet enkele minuten met een shuttlebus reizen om het kantoor te bereiken. Dit is een van de redenen dat Centauro zeer scherpe auto verhuurprijzen kan bieden. De grote verhuurders in de aankomsthal rekenen soms het dubbele van Centauro, met als enige verschil dat ze een balie op het vliegveld hebben! Het kantoor is 7 dagen per week geopend en kent zeer ruime openingstijden.

Centauro Autoverhuur

Behalve de gebruikelijke modellen huurauto’s biedt Centauro autoverhuur op Mallorca ook exclusieve auto’s! Wat dacht u ervan om het eiland te verkennen met een prachtige cabrio? Of een stoere 4×4? Alles is mogelijk bij Centauro.

Voor jonge bestuurders (vanaf 21 jaar) heeft Centauro een speciale regeling. Hiervoor betaal de huurder een klein bedrag per dag extra, maar op deze wijze is de auto goed verzekerd. Centauro is één van de weinige verhuurders met deze optie. Bij veel verhuurders is het überhaupt niet mogelijk om als jonge bestuurder een auto te huren. Wederom een bewijs dat service -ook voor jonge bestuurders- bij Centauro hoog in het vaandel staat!

Centauro Autoverhuur Mallorca
Pol. Ind. Son Oms, Carrer son Fangós,
s/n, 07610 Can Pastilla
Palma de Mallorca, Islas Baleares, Spanje
Telefoon van buiten Spanje: (+0034) 966 830 159

Centauro Mallorca Review
  • Prijs
  • Beschikbaarheid
  • Service
  • Verzekering