Cabrio huren op Mallorca

Cabrio huren op Mallorca? Op Mallorca zijn diverse mogelijkheden om een cabrio auto te huren. De meeste verhuurders hebben maar enkele cabrio’s in hun vloot, dus het is aan te raden om ruim van te voren te boeken.

cabrio huren mallorca

De goedkoopste manier om een cabrio te boeken is door de website van rentalcars.com te boeken. Dit is een website waar je in een paar klikken een compleet overzicht krijgt van alle cabrio’s die beschikbaar zijn op Mallorca. Het mooiste is; Ze bieden ook nog eens een laagste prijs garantie, dus je kunt je er geen buil aan vallen! Een canGeloof ons: Een cabrio huren op Mallorca is de beste beslissing die je tijdens je vakantie zult maken! En als je dan achter het stuur zit van een prachtige cabrio, waar kun je dan allemaal naar toe?

Bijvoorbeeld een prachtige tocht door de bergen van Mallorca. Tientallen haarspeld bochten brengen jou naar de top van de Serra de Tramuntana om vervolgens te genieten van een prachtig uitzicht! Dit is zo’n prachtig gebied, dat er talloze auto reclames worden opgenomen. Een absolute aanrader dus!

Of wat denk je van lekker bij zonsondergang naar de boulevard van Palma de Mallorca om daar een drankje te doen en te genieten van het uitzicht. Parkeren aan de boulevard en genieten!

Of gaat u liever naar het strand met uw gehuurde cabrio ? Dan is een rit naar Parc Natural de Mondrago de moeite waard.
U kunt eenvoudig parkeren en genieten van al het natuurschoon en de prachtige stranden!

Op Mallorca zijn verschillende modellen cabrio’s te huur;
Onze favorieten zijn de BMW 1-serie cabrio, een Mini Cabrio, of een Audi A3 Cabriolet. Centauro heeft een prachtige heeft de peugeot 308 CC en de Volkswagen EOS cabriolet.

Tot slot, als u een cabrio huren op Mallorca, vergeet dan niet ruim van te voren te reserveren. In het hoogseizoen is anders de kans groot dat u naast de cabrio modellen grijpt!

Veel plezier!