Boottochten op Mallorca

Een bezoekje aan Mallorca is niet compleet zonder te genieten van de vele boottochten die je hier worden aangeboden. Je hebt verschillende soorten boottochten waar je tijdens je verblijf op Mallorca van kunt genieten. Welke boottocht je gaat maken is natuurlijk afhankelijk van het aantal personen en of er wel of geen kinderen in het gezelschap aanwezig zijn. Daarom geven we je graag meer informatie over de verschillende boottochten die je kunt maken wanneer je naar Mallorca gaat. Wanneer je niet dicht bij de opstap plaats een accommodatie hebt geboekt hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je kunt namelijk eenvoudig een auto huren in Mallorca, gemakkelijk naar de opstap plaats rijden en parkeren.

BoottochtenMallorca

Zwemmen en snorkelen op Mallorca
Wanneer je van zwemmen en snorkelen houdt bij de mooie kust van Mallorca, dan kun je met de 6,5 uur durende Mallorca Catamaran Cruise mee. Je geniet van een prachtig uitzicht en je kunt lekker zwemmen en snorkelen in de Middellandse Zee. Als er gekozen wordt voor de noord route dan zal de cruise langs de baai van Pollenca gaan en naar het strand van Formentor. Daar kun je heerlijk lunchen. Bij de oost route is het vertrek vanaf Colonia Sant Jordi en wordt er gestopt bij de stranden van Es Trenc en Es Cargol. Daar kun je ook lunchen en dineren.


Glasbodem boot

Er wordt een heel bijzondere boottocht aangeboden tijdens je vakantie op Mallorca. Er kan genoten worden van de glasbodem boten. Je kunt dan door de bodem van de boot heen kijken en dan zie je prachtige vissen en het onderwaterleven. De boten gaan vaak voor anker bij een mooi strand en dan kun je lekker zwemmen of even zonnen.

Charter zeilschip
Er is veel verschillend aanbod van boottochten op Mallorca. Zo regelt Charter Mallorca prachtige tochten met een van de zeilschepen van 10-15 meter groot. Dit familiebedrijf is gevestigd in de haven van Pollensa. Er worden zeiljachten verhuurd met of zonder bemanning en dit kan voor zowel lange als kortere perioden. Een andere optie is Mediterranean boat rentals. Er worden een of meerdaagse boottrips aangeboden. Je kunt de schepen ook hier weer huren met of zonder bemanning en een tijd doorbrengen op zee. Dan is er nog de optie voor AzulSailing. Tijdens je vakantie kun je heerlijk zeilen. Dit kan met of zonder bemanning worden gereserveerd.

Vervoer naar de boot
Als je een boottocht gaat maken tijdens je vakantie op Mallorca, dan kan het zijn dat je naar de andere kant van het eiland moet. Daarvoor is een auto huren de meest ideale optie. Je kunt de auto dan voor een of meerdere dagen huren tijdens je reis en dan zelf naar het vertrekpunt van de boot rijden. Bij de vertrekplaatsen kun je de auto vaak gratis en eenvoudig parkeren. Wanneer je dan terug komt met de boot kun je ook weer met de auto terugrijden naar je accommodatie.