Beste restaurants op Mallorca

We selecteerden voor u de beste restaurants op Mallorca. Er zijn bijna 3000 restaurants op het eiland en het is soms moeilijk om een goede keuze te maken. Uiteraard valt over smaak te twisten, maar de restaurants in het onderstaande overzicht staan op Mallorca bekend om hun uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Restautants Mallorca

Restaurante Toque, Palma de Mallorca
Belgische keuken met een mediterrane touch? In Palma de Mallorca kan het. Dit restaurant staat bekend om zijn heerlijke mosselen (tijdens het seizoen). Tip: Deel de voorgerechtjes zodat u kunt proeven van de heerlijke inktvis, zalm, geitenkaasjes etc. Met zekerheid een van de beste restaurants op Mallorca!

QuitaPenas Valldemossa, Valldemossa
Jong echtpaar met een prachtig lokaal restaurant dat tapas serveert. Weg van de toeristen -verscholen achter een kerkje- werken ze hier lokale producten en maken de mooiste gerechten. Tip: De Spaanse ham!

Miti Di Palma Restaurant & Lounge Bar, Playa de Palma
Italiaans restaurant met een prachtige inrichting. Het gastvrije personeel laat u kennis maken met een stukje Italiaanse gastvrijheid in Spanje. Gastheer Eduardo behandelt alle kanten als een koning. Voordat hij je bestelling opneemt krijg je een kopje soep van het huis. Heerlijk!

Es Pati, Sant Llorenç des Cardassar
Restaurant met zeer smaakvolle gerechten, vriendelijk personeel en een gezellige en romantische atmosfeer. Vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kan het soms erg druk zijn, dus even van te voren reserveren!

The Village Cafe, Deia
Sfeervol en klein eetcafe. Heerlijke pizza’s, wraps en andere lekker zaken. Ook een uitstekende plek om te lunchen of te borrelen.

Moli des Torrent, Santa Maria del Cami
Het is een eindje rijden, maar eigenlijk mag u dit restaurant niet missen. De locatie en het uitzicht zijn adembenemend. Vele bezoekers noemen dit een van de beste restaurants op Mallorca.