Autoverhuur prijzenoorlog op Mallorca

Met de vakanties in zicht is er een ware autoverhuur prijzenoorlog uitgebroken op Mallorca. Lees hoe jij hier van kunt profiteren!

Lokale verhuurder Centauro heeft de aanval geopend en heeft zĂșlke lagen prijzen per week, dat wij in de eerste instantie dachten dat het om de prijzen per dag ging.Navraag bij ons contactpersoon bij de autoverhuurder leerde dat het gaat om super scherpe aanbiedingen waarmee ze grote verhuurders zoals Alamo, Budget etc. naar de kroon willen steken.

Palma Prijzenoorlog

Let op, deze aanbieding is tijdelijk en het is niet duidelijk hoe lang deze geldig gaat zijn. Op het moment dat er schaarste ontstaat kan het zo zijn dat de prijzen van de huurauto’s weer naar boven worden bijgesteld. Het is dan echter nog steeds zo dat Centauro zeer scherpe aanbiedingen heeft, die niet in de buurt komen van wat andere verhuurders rekenen voor auto huren.

Centauro biedt nu een basismodel auto vanaf zeven euro per dag (afhankelijk van de huurperiode). Hierbij moet u denken aan een nieuw model Fiat Panda. U kunt hierbij kiezen uit diverse opties zoals een service waarbij u nooit in de rij hoeft te staan of een service waarbij u de huurauto niet met een volle tank hoeft te retourneren (zonder boete). Voor enkele euro’s extra per dag rijdt u al in een 4×4 of een cabrio uitvoering! Centauro is een grote Spaanse verhuurder met vestigingen in heel Spanje zoals Valencia, Alicante en Barcelona. Het is een zeer betrouwbare verhuurder met uitstekende voorwaarden en gunstige prijzen.

Het is aan te raden om niet te wachten met boeken tot u op het vliegveld arriveert. De gunstige autohuur tarieven van Centauro gelden uitsluitend online. Boek dus snel om te kunnen profiteren van de autoverhuur prijzenoorlog op Mallorca. Mocht u hier aan toe komen, dan treft u de verhuur balie van Centauro in de aankomsthal van vliegveld Palma de Mallorca.