Auto huren zonder creditcard

Op vakantie naar Mallorca en wil je een auto huren zonder creditcard? Je zult vast al ontdekt hebben dat dit erg ingewikkeld is. Maar er is een oplossing!

Bij veel (grotere) verhuurbedrijven moet je reserveren met je creditcard en bij het afhalen je creditcard gegevens achterlaten voor eventuele schade (als borg dus). Op deze manier is de autoverhuurder altijd verzekerd van zijn geld bij schade of diefstal.

Auto-huren-zonder-creditcard

Er zijn verschillende manier om zonder creditcard te huren. Sommige (lokale) verhuurbedrijven staan toe dat je een contante borg achterlaat van zo’n 500-1000 euro. In andere gevallen kun je door een dure verzekering te kiezen (ongeveer 30 euro extra, per dag) voorkomen dat je een borg moet betalen. Je ziet al; Niet echt ideale oplossingen.

Maar ja. Stel nu dat je geen creditcard hebt. Wat dan?

Ons advies is om via Sunny Cars te boeken. Zij bieden een goedkope en handige manier om zonder creditcard een auto te reserveren. Dit is een Duits autoverhuurbedrijf, dat zeer goede beoordelingen krijgt. Je betaalt een klein beetje extra, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de lage prijzen die ze bieden. Alle auto’s die je bij Sunny Cars reserveert hebben een ‘all-in’ tarief. Hier zit alles bij inbegrepen, zodat je niet met verborgen kosten te maken krijgt.

Wil je huren zonder creditcard? Volg dan onderstaande stappen, anders is het lastig te vinden.

1: Klik op de button hieronder om direct naar de Mallorca pagina van Sunny cars te gaan

Klik voor de laagste verhuur prijzen zonder creditcard

2: Selecteer ‘Ophalen’ en kies voor Palma de Mallorca luchthaven

3: In het veld ‘Hoe wil je de auto ophalen’ selecteer je Geen voorkeur

4: Selecteer in welke periode je op vakantie gaat en klik op  Zoek huurauto’s

5: In het volgende scherm kies je in de linker kolom bij servicepakket voor Geen waarborg

Je krijgt een aantal auto’s te zien, die zonder creditcard te huren zijn. Je betaalt een kleine toeslag, maar die wordt gecompenseerd door de lage prijzen van Sunny cars. Je bent alsnog veel goedkoper uit dan andere aanbieders, waar je wél een creditcard nodig hebt.

Wil je toch een auto huren zonder creditcard bij een lokale verhuurder? Wij adviseren je dan om alert te zijn, zeker als ze een contante borg vragen. De voorwaarden zijn soms miet helemaal helder en hierdoor kun je voor verrassingen komen te staan. We beweren zeker niet dat dit bij alle verhuurders het geval is, maar een gewaarschuwd mens, telt voor twee.

Heb je een goede of juist een slechte ervaring met auto huren zonder creditcard op Mallorca? Ken je verhuurbedrijven die voorwaarden hebben waardoor het mogelijk is zonder creditcard te huren? Laat het dan weten in de comments en help mensen die ook op zoek zijn naar een manier om een auto te huren.