Auto huren zonder creditcard

Op vakantie naar Mallorca en wil je een auto huren zonder creditcard? Je zult vast al ontdekt hebben dat dit erg ingewikkeld is. Maar er is een oplossing!

Bij veel (grotere) verhuurbedrijven moet je reserveren met je creditcard en bij het afhalen je creditcard tonen als borgstelling zodat het verhuurbedrijf gedekt is bij eventuele schade. Het limiet dat dat je minimaal moet hebben op je creditcard is 1000 euro en in veel gevallen zelfs 1500 euro. Dit bedrag wordt gereserveerd op je creditcard en als je een relatief laag limiet hebt, is het hierdoor niet meer mogelijk de creditcard tijdens je vakantie te gebruiken.

Auto-huren-zonder-creditcard

Maar stel dat je geen creditcard hebt. Wat moet je dan?

Heb je geen creditcard of een laag limiet? Niet getreurd. Het is dan nog steeds mogelijk om goedkoop en met uitstekende voorwaarden een auto te huren. De enige gerenommeerde autoverhuurder bij wie dit kan is Sunny Cars. Zij bieden een handige manier om zonder creditcard een auto te reserveren. Sunny Cars is een Duitse autoverhuurbemiddelaar, die zeer goede beoordelingen krijgt. (Lees hier meer over Sunny Cars)

Je betaalt een klein beetje extra, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de lage prijzen die ze bieden. Daarnaast werken ze met een ‘all-in’ tarief, waardoor je ook nog eens uitstekend verzekerd bent. Hier zit alles bij inbegrepen, zodat je niet met verborgen kosten te maken krijgt.

Wil je huren zonder creditcard? Volg dan onderstaande stappen, anders is het lastig te vinden.

1 Klik op de button hieronder om direct naar de Mallorca pagina van Sunny cars te gaan2 Selecteer ‘Ophalen’ en kies voor Palma de Mallorca luchthaven

3 In het veld ‘Hoe wil je de auto ophalen’ selecteer je Geen voorkeur

4 Selecteer in welke periode je op vakantie gaat en klik op  Zoek huurauto’s

5 In het volgende scherm kies je in de linker kolom bij servicepakket voor Geen waarborg

Je krijgt een aantal auto’s te zien, die zonder creditcard te huren zijn. Je betaalt een kleine toeslag, maar die wordt gecompenseerd door de lage prijzen van Sunny cars. Je bent alsnog veel goedkoper uit dan andere aanbieders, waar je wél een creditcard nodig hebt.

Huren zonder creditcard bij lokale verhuurders

Het is ook mogelijk om zonder creditcard te huren bij een lokaal verhuurbedrijf. Je laat dan een contante borg achter van zo’n 500-1000 euro. In andere gevallen kun je door een dure verzekering te kiezen (ongeveer 30 euro extra, per dag) voorkomen dat je een borg moet betalen. Je ziet al; Niet echt ideale oplossingen.

Attentie:
Wij adviseren je om alert te zijn bij het boeken bij lokale verhuurders, zeker als ze een contante borg vragen. De voorwaarden zijn soms miet helemaal helder en hierdoor kun je voor verrassingen komen te staan. We beweren zeker niet dat dit bij alle verhuurders het geval is, maar een gewaarschuwd mens, telt voor twee. De voorkeur heeft in principe altijd om zonder waarborg te huren -zie hieronder- of met creditcard.

Deel je ervaring

Heb je een goede of juist een slechte ervaring met auto huren zonder creditcard op Mallorca? Ken je verhuurbedrijven die voorwaarden hebben waardoor het mogelijk is zonder creditcard te huren? Laat het dan weten in de comments en help mensen die ook op zoek zijn naar een manier om een auto te huren.