Een auto huren op Mallorca

Op autohuren Mallorca vindt u alle informatie over auto huren op Mallorca, het rijden met een huurauto en de leukste bestemmingen! Een auto huren tijdens uw vakantie op Mallorca is geweldig. Je kunt op eigen tempo de prachtige stranden bezoeken en via kleine slingerweggetjes het binnenland van Mallorca verkennen. Het is natuurlijk ook mogelijk om slechts voor enkele dagen een auto te huren. Dan kunt u lekker afwisselen tussen genieten op het strand bij uw verblijf en een tocht over het eiland.

[button link=”https://www.autohuren-mallorca.nl/overzicht-verhuurbedrijven/”]Klik hier voor de goedkoopste verhuurbedrijven[/button]

Is er veel keuze?

Mallorca kent vele lokale en internationale verhuurbedrijven die auto’s van diverse grootte en prijsklasses aanbieden. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om het eiland in een cabriolet te verkennen? Of in een 4×4 offroad rijden in de ruige natuur die Mallorca rijk is?

Hoe kan ik goedkoop een auto huren op Mallorca?

Op autohuren Mallorca vindt u alle informatie over het huren van een auto op Mallorca, het rijden met een huurauto en de leukste bestemmingen! Bekijk hier welke verhuurbedrijven er op Mallorca allemaal actief zijn en waar u goedkoop een auto kunt huren.

Is het ingewikkeld om een auto te huren op Mallorca?

Er vanuitgaande dat u een creditcard heeft en ouder bent dan 25 jaar, is het zeer eenvoudig om een auto te huren. We adviseren om dit voor een vakantie in het hoogseizoen ruim van te voren te doen in verband met de beperkte beschikbaarheid van huurauto’s op het eiland. Als u bij een gerenommeerde partij een auto huurt, dan is het kinderlijk eenvoudig.
Reserveren, aanbetaling en ophalen bij aankomst op het vliegveld van Palma de Mallorca.

Ook voor mensen die niet over een creditcard beschikken is het mogelijk een auto te huren. Kijk hier voor meer informatie.

Mallorca autoverhuur