Auto huren op Mallorca vliegveld

Auto huren op Mallorca vliegveld? Wij hebben een handig overzicht met de goedkoopste auto verhuurders op het vliegveld van Mallorca!

Klik hier voor verhuurbedrijven

Op de luchthaven van Palma de Mallorca (het vliegveld waar alle vakantie vluchten arriveren) zijn talloze mogelijkheden om een auto te huren. Er is er altijd wel eentje die een leuke aanbieding heeft. Als u tijdens het hoogseizoen (schoolvakanties) Mallorca bezoekt en een auto wilt huren, dan is het sterk aan te raden om ruim van te voren te reserveren. Het kan in die periode namelijk erg druk zijn op Mallorca en de kans is anders aanwezig dat er geen auto’s meer te huren zijn, of dat het alleen mogelijk is voor een (te) hoge prijs.

Autohuren op Mallorca

Als u op het vliegveld arriveert, dan treft u in de aankomsthal de balies van de autoverhuurders.
Daar kunt u zich melden en vervolgens de papieren in orde maken en uw creditcard tonen als borg. Vaak krijgt u direct de sleutels mee en kunt u de auto in de garage ophalen. In sommige gevallen rijdt het verhuur bedrijf de auto voor bij de uitgang van de aankomst hal.

Bij enkele lokale verhuurders is een pick-up of transfer service mogelijk. U krijgt in dat geval een (gratis) transfer vanaf het vliegveld naar het verhuurbedrijf en weer terug. Bij een pickup service wordt de auto bij uw accomodatie neergezet en weer opgehaald. Let goed op bij het boeken of deze services zijn inbegrepen bij de huurprijs of niet. Anders komt u wellicht voor verassingen te staan.

Succes met een auto huren op Mallorca vliegveld en fijne vakantie alvast!

Geen commentaar mogelijk