10 redenen voor een zonvakantie Mallorca

Je overweegt een zonvakantie naar Mallorca. Maar wat kun je verwachten? Wij geven je 10 redenen om alles uit je handen te laten vallen, snel te boeken en optimaal te genieten van je vakantie naar Mallorca.
Zonvakantie Mallorca

1. Diversiteit
Wanneer je een bezoek brengt aan Mallorca dan kom je er snel achter dat er veel te beleven is. Een leuke boottocht, duiken, aan het strand liggen, uitgaan, shoppen, op Mallorca kun je het allemaal. Als je een dagje wilt rondtoeren kan dat heel goed door een auto te huren. Je kunt eenvoudig parkeren en hierdoor kun je veel leuke activiteiten kiezen gedurende je vakantie in Mallorca.

2. Uitgaan
Uitgaan kun je bij Mallorca El Arenal. Ben je iemand die van uitgaan en van de zon houdt? Dan is dit de reden om hier naar toe te gaan en te ervaren hoe gezellig uitgaan op het zonnige Mallorca kan zijn.

3. Prachtige badplaatsen en stranden
Een bijzondere badplaats bezoeken kan als je kiest voor Playa de Palma. Dit is alleen maar genieten en verwennerij dit zul je nooit vergeten. Het is echt meer dan de moeite waard om hiervoor te kiezen, zodat je eens volop gaat genieten van al dat moois wat je hier kunt zien en beleven.

4. Mooie hoofdstad
De betoverende stad van Mallorca is Palma de Mallorca en daar moet je zeker geweest zijn tijdens je vakantie.

5. Goedkope autoverhuur
Er kan gemakkelijk een auto worden gehuurd. Er kan een auto worden gehuurd tijdens het hele verblijf op Mallorca, maar je kunt ook gedurende een bepaald aantal dagen een auto huren. Bekijk hier de allerlaagste huurprijzen van het eiland.

6. Veel accomodaties
Er zijn goedkope accommodaties die je snel en eenvoudig kunt boeken. Het is geen dure reis, maar wel een heerlijke vakantie waar je volop van gaat genieten.

7. Heerlijk in het voor- en naseizoen Lekker bruin worden en zorgeloos genieten. Tijdens de zonvakantie Mallorca kun je ontdekken wat echt genieten is. Zeker in het voor- en naseizoen. Veel mensen bezoeken Mallorca gedurende deze maanden zodat zij even weg zijn uit de kou in Nederland. Zeker in maart en oktober kan het nog erg koud zijn in Nederland en dan is het heerlijk om naar een warm land te gaan.

8. Zonnig klimaat Mallorca kent een heerlijk klimaat met in de zomer hoge temperaturen boven de 30 graden en je hebt hier een echte zonvakantie. Als je de kou wilt ontvluchten in Nederland kun je heerlijk van deze reis genieten.

9. Lange zomer
Maart, april, september en oktober zijn maanden die kunnen zorgen dat je eerder en ook langer van de zomer gaat genieten. Mallorca is hier een geschikte plaats voor omdat hier de temperaturen erg aangenaam zijn.

10. Zeer geschikt voor gezinnen
Veel accommodaties bevinden zich op loopafstand van het strand, ideaal voor jongeren en gezinnen. Je kunt van tevoren je reis plannen maar je kunt ook ter plekke bedenken wat je wilt doen en eventueel een auto huren wanneer je naar de andere kant van het land wilt bijvoorbeeld.

Genoeg redenen dus voor een zonvakantie op Mallorca!

Heb je de tien redenen gelezen en ben je enthousiast? Dan is de zonvakantie naar Mallorca de welverdiende vakantie voor jou.
Zorg er voor dat je op tijd boekt, zodat je zeker weet dat er plaats voor je is in de weken dat wilt gaan genieten van je welverdiende vakantie!